HTML5 si file .gif
Realizam animatii html5. Acestea, spre deosebire de formatul flash, contin text (indexabil de motoarele de cautare) si sunt vizibile de catre utilizatorii de platforme Apple (iPhone si tablete). HTML5 poate fi folosit pentru realizarea de banner-e independente sau pentru realizarea unui website in
intregime. Animatiile html5 realizate de noi sunt perfect functionale in orice sistem de operare (Windows, iOS, Android, etc). Un exemplu este banner-ul de mai jos. Puteti deschide aceasta pagina cu telefonul mobil sau Internet Explorer, Fire Fox, Chrome, Opera, Safari sau cu orice alt browser de internet.
Tel: 0773.937.563    l    Mail: hellodigitaloffice@gmail.com    l    Skype ID: hellodigital
firma web design web design webdesign web design bucuresti birou web design firma web design firma web design bucuresti web design realizare site
animatiihtml5
Activitatea de “banner exchange” este foarte importanta pentru atragerea unui numar mare de posibili clienti. Banner-ul tau trebuie sa fie foarte atragator si bine integrat ca forma si culoare in site-ul care il gazduieste.
Rezultat: trafic mai bun, clienti mai multi, incasari mai mari. Banner-ele de tip .gif sunt file cu dimensiuni relativ mici in kb, suporta animatie secventiala si link catre o alta pagina. Exemplu mai jos: